vrijdag 25 juli 2008

Af en toe publiceer ik een grabbelton. Niet om te laten zien wat ik zoal in mijn mapjes heb opgeslagen, maar puur uit gemakzucht eigenlijk. Wanneer ik van 'n bepaald item vanalles verzameld én uitgesneden heb, bewaar ik dat als (*PSD - *PDD) bestandje van photoshop op munne pjuter. De kant en klare bewerkingen zeg maar. Zo handig !
Ik ben ook wel 'n pietlut in die dingen, hou van 'n opgeruimde pc én heb er 'n bloedhekel aan wanneer ik iets niet terug kan vinden.
Mijn collectie dikbuikjes heeft nu wel ffkes genoeg aandacht gehad, ik kwak ze dus voor éne keer op ne hoop en hoppa er volgt wel weer ne keer 'n ander grabbeltunneke.

4 opmerkingen:

Anita zei

Hoi Rian,

Zo zeg, je hebt weer een prachtig "schilderij" gemaakt joh.
Ik heb geeeeeeeeeeeen idee hoe je het voor elkaar krijgt, maar ik vind het wel supermooi. Vooral ook diegezellige dikkerds, keiskon.
Ennuh....als antwoord op je vraag (kheb ginne mailadres van oe, dus doek ut mar zo)over de challenges dat gaat als volgt.
Je kunt met willekeurig welk blog een uitdaging aangaan. Je maakt dan een kaart enja, meestal komen daar wel stempels aan te pas, en die plaats je dan op je blog. Je linkt deze vervolgens naar het blog van de challenge. Zo kan dan iedereen (die da wil) een kijkje nemen. Gesnopen???? Zoniet, dan hoor ik het wel oke?
Fijn weekend!!!!!

DymphieM zei

ziet er een gezellige grabbelton uit :) Wat een klus om al die figuurtjes 'uit te knippen'

Anoniem zei

Die is ook weer gaaf geworden Rian! Wat een geweldige plaatjes zijn die dikkerds toch.

catharinas-love zei

Helemaal top Rian , geweldig zo'n sortering !
Groetjes Rini