maandag 14 juli 2008

Goshhh. Er overkomt me nogal wat dit weekend !
Krijg ik me éérst nog, totáál onverwacht, een nominatie voor 'n briljant-weblog-award van Efie ....nu weer een vermelding bij Dymphie in haar "creatiefblogvandeweek" .
Er hangt er hier eentje echt ffkes met haar giegel open hoor.
Allebij de dames ken ik maar amper en dan zoiets !!
Weet je...ik zit hier (toch alweer 'n poosje) gewoon lekker voor mezelf wat te freubelen. Nog altijd digitaal met photoshop maar toch behoorlijk anoniem. Ik moet er wel om grinniken die aandacht opeens voor mijn blog. Tuurlijk streelt 't mijn ego, het is immers leuk wanneer andere bloggers jouw creaties inspirerend, mooi of lachwekkend vinden. Ik maak ze immers vaak met een dikke knipoog. Althans...dat poog ik want eigenlijk..ben ik nog zo bescheiden in hetgeen ik maak. Vaak zit ik uren te klungelen voordat iets naar m'n zin is. Surf ik tussendoor weer eens rond bij bloggers met wie ik raakvlakken deel...en constanteer geregeld dat ik nog ver achterloop.
Mijn wens is nog steeds om hetgeen ik nu op 'munne pjuter' maak, omdat eens om te zetten naar real work. Volgende maand gaat die eindelijk in vervulling. Samen met dochter lief ga ik een workshop volgen bij 'n kunstschilder die gespecialiseerd is in mixed media. Ik heb inmiddels al allerlei persoonlijk elementen vergaard die ik daar dan in wil toepassen. Djeeezzz wat heb ik daar 'n zin in !
Zou 't er dan eindelijk eens van komen dat IK ook hier eens 'n "echt" werkstuk kan plaatsen ? Ik draai me de duimen blauw.

Maar vooralsnog.....ploeter ik hier nog 'n tijdje lekker verder.
Be en Verwonder medebloggers die ook creatief zijn. Bedank ik nogmaals Efie en Dymphie en wens iedereen die hier verder nog aanwipt veel kijk en leesgenot op "m'n plekske". Sja..Brabants hè. Vat er 'n 'zjat' koffie bij zou'k zegge ! LOL


Sja...ik hèb wat met de 'vollere dame' hè. Soms denk ik dat ik mijn dikke kont gekregen heb van al die sloten water die ik naar binnen werk. Geloof jij 't ? whahahaaaa

CREDITS o.a.
1)Sculptuur van 't dametje / Nathan Halpern.
2)Waterbubbles / Bigoo.ws = miscellaneous backgrounds.
3)Waterbottle gewoon via google.
4)Blauwe achtergrondjes via de COLRPICKR (is af en toe zo gemakkelijk)
5)Zwart/wit randje / freebie van Raspberry Road Designs (kit old newspaper)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd Rian! Doordat Dymphie je in het zonnetje heeft gezet ben ik ook weer een beetje digitaal gaan prutsen :o)Stempelen is mijn andere ding.
Zit nu te denken over een digitaal blog erbij te starten.

Janny zei

Leuk he die Dymphie;o)Anders was ik hier vast niet zo maar gekomen!Enne hedde gij de naam van dieen kunstschilder vor zonne workshop;o)
Veel plezier alvast;o)

Anita zei

WOW wan ontzettend skon en gezellig blogske hedde gij zeg!!!!!
Ik heb er mi plezier wa zitten lezen en keek mun ogen ut.
Kweetnie hoe daggut doet, mar ut zieter fantastisch ut da digitaalgefreubel.
Es gij ut nie erg veint, dan link ik jou op mijn blog, kan ik nog meer mensen mee loaten genieten van jouw gezellige kletspraatjes en prachtige ART.

Catharina Maria zei

Zo te zien heeft mijn kleine tipje een hoop te werk gebracht op jouw digitaal weblogje .
Leuk hoor Rian !
groetjes Rini