donderdag 21 mei 2009

Ik was ffkes op dreef :D 1-2-TRIO


4 opmerkingen:

Taluula zei

These are all so wonderful but the middle one takes my breath away.

Jean zei

Rian, all of your work takes my breath away! Have your ever published your work in a book? I would definitely buy a copy.My favorite is the middle one also.

Femmy zei

deze zijn ook super!! vooral die van de agent met de kleine knulletjes!!

Els Baak zei

Ha die Freubel !!!!!!
Ik kom niet uitgekeken op jou creaties , ben de gij een KEI in schitterend vind ik da !!!!!!
Ik kom oak ff langs om je een heel fijn en gezond 2010 te wensen lieve schat !

Ja hier was het weer ff kommer en kwel mijn jongste zusje kreeg een hatinfarct onder een catheteresatie en moest mee spoed naar Eindhoven waar ze haar meteen gedotterd hebben en net een week daarvoor kreeg ze te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft maar ze weten nog niet of ze uitzaaiingen heeft want ze moet eigenlijk met spoed ook daaraan geopereerd worden wat nog niet mag vanwege haar hart pfffff. Dus dat was janken met elkaar .

Ik heb 3 weken op de bank geslapen vanwege de jicht , wat is dat pijnlijk ! Kon niet lopen en dus ook niet naar boven maar heb nu medicijnen daarvoor gekregen want blijkbaar heb ik een hevige jichtaanval gehad volgens de dokter. Maar gelukkig ga je daar niet dood aan hé !
Ad kreeg ook weer last van de alvleesklier dus dat kwam er ook weer even bij, is nou gelukkig weer goed en moet ie echt letten op wat ie eet . Nu maar hopen dat dit jaar wat beter gaat .

Dus ook niet veel op internet geweest maar ik mis je wel lieve schat dus ik dacht ik ga eens ff langs die scheet van een freubel .

Ik hoop dat alles goed is met jou de kinderen en Johanneke

Dikke Knuffel ''Artist of the Year !

Liefs Els