zondag 15 juli 2007

Na bijna 3 uur 'puinruimen' is de pjuter schoonmaak weer achter de rug. Sjees wat puilde m'n favo's weer uit. Mijn 2 startpagina's (art en digiscraps) vullen zich zo wèl lekker op...maar wa'n karwei. Pfffff.
Ik sla soms zoveel op dat ik door de bomen 't bos niet meer zie. En hoewel ik dat toch meestal keurig doe in de desbetreffende mapjes.....soms weet ik gewoon niet meer wat voor trash er tussen zit. Het kan ook aardig oplopen in 'n maandje tijd als je zoveel surft als ik.
Vanmiddag ontdekte ik ook weer 'n paar mooie website's. Zo 'arttie' hè. Munne giegel hing weer open.
Chelise (haar site moet ffkes laden) is lid van ZNEart.com en heeft me toch 'n prachtige links ! Ik raakte niet uitgekeken. Jeujjjj. Via haar ontdekte ik dus ook ZNEstore én de ZNEsite ring. Nahhh, toen was't helemáál bekeken met me whahahaaaa. Geen wonder dat de middag voorbij vloog.
Ook r2art studio blog verraste me weer. Via haar vond ik Michael deMeng 'n assemblage artist. Oooh ik heb da zo neiging om dan overal uren rond te hangen hè. Ook zijn blog was helemaal Super ! En zie je wel....wederom BLOGSPOT !! Da's me toch écht geen toeval dat ik hiero terecht ben gekomen. Soort zoekt soort olé.
Nou, voor vandaag dan nog ffkes één link die ik wil onthouden en da's Holly loves art. Dat 'vrouwke' liep ik tegen 't lijf toen ik via Flickr.com naar assemblage art zocht. Ik zag zo'n leuke creatie van d'r en ben gelijk ffkes zelf weer gaan scrappen. (De linkse is van Holly.)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

1 opmerking:

Chelise zei

Dank u voor de vriendelijke woorden over ZNE! Ik heb verbonden met u op mijn blog.

- Chelise