woensdag 8 augustus 2007


Heerlijk die vrije dagen nu. Met nog 3½ week vakantie in 't vooruitzicht lotss of time to 'freubel'.
Zondag j.l hebben we me toch wat leuks ondernomen. Een HIGH TEA met de kids. Was lache saampjes en onze suikerspiegels vlogen de lucht in.
Maandag is hubby de hele dag aan 't hobby-en geweest en ik ben weeste kweppe bij m'n vriendin.
Dinsdag was SHOPdag. Een nieuwe diepvries hebben we gekocht en .....eindelijk een beeldje van Trijnie Wubbolt bij een kunstgallerie hier in de buurt. Ik moet nog ffkes geduld hebben want mijn keus hadden ze niet in voorraad. Maar is besteld ! Oléé ! S'avonds waren we uitgenodigd bij dochterlief voor een BBQ , samen met haar schoonouders hebben we ons tegoed gedaan aan zoveel lekkers. Wat had ze 'uitgepakt' zeg !
Vandaag hebben hubbie en ik de dag ffkes nuttig besteed. We hebben de zolder weer 'ns flink uitgemest want wat 2 jaar lang niet gebruikt wordt...verdwijnt naar 't stort ! Het is hiero géén pakhuis, ik wil een OPGERUIMD huis ! Sja je kunt maar een TICK hebben hè ?
En vanavond....weer 'pjuter-time'! Ik heb dat leuke fotootje van vroeger weer eens bewerkt. Weet ffkes niet meer precies met welke scrap-kits want ik gebruik meestal allerlei papers en elementen door elkaar. Het moet tuurlijk wel 'eigen' blijven hè.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

1 opmerking:

Fryske's Digiscraps & Grabs zei

Hoi Rian,

Je vraag over het werken met een template kan ik makkelijk beantwoorden hoor!? Neem maar even een kijkje hier; http://fryskes.web-log.nl/fryskes/2007/06/template_bewerk.html daar vindt je nl. het antwoord. Als je er niet uitkomt dan hoor ik het wel. Er staan nog wat lesjes onder het linkje photoshop. De bedoeling is dat op mijn nieuwe blog meer komen, maar daar moet ik eerst tijd voor vinden :-) Leuk blog heb je trouwens de kopfoto is een dot!

Groetjes Fryske