woensdag 27 augustus 2008

And the story continues :-)
Dus maar weer 'ns twee probeersels tussendoor, die ik nog nèt voor de vakantie maakte.
De credits v/d lesjes zijn voor ; www.photoshop-tutorials.be !!
Een van 'mijn favoriete site's. Vooral omdat ze zo DUIDELIJK en met voorbeeldplaatjes worden beschreven maar ook omdat o.a. de tools enz. in het NEDERLANDS worden benoemd !

TIP
Ik heb de zeepbel overigens opgeslagen als 'n PSD bestandje. Zo kan ik er altijd weer op terug grijpen en hoef 'm niet steeds meer opnieuw te maken.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke lesjes, ik ga vanavond zeker even kijken.

catharinas-love zei

Ik vind het erg leuk om te zien allemaal Rian maar daar heb ik echt geen kaas van gegeten , stom hè ??

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]