woensdag 22 oktober 2008

YESSS ! Ook deze tut weer onder de knie. Het gaat hard wanneer je je daar eenmaal in verdiept. Het wordt steeds begrijpelijker naarmate je freubelt en freubelt en vanmiddag heb ik deze 'ns geprobeerd.
CREDITS ; MelissaClifton.com / tutorial POPART.
En het plaatje vond ik bij; Flickr = member GT_hawk63

Het was wel grappig. Toen ik het 1e deel van die tut klaar had, maakte ik er gelijk een lay-outje van. Ik vergat gewoon dat deel 2 nog op zich wachtte. Whahahaaaa. Dit kwam omdat ze aan 't einde van de pagina adviseerde om de bewerking op te slaan tussendoor. Wa'n OEN ! (ik dan hè LOL) Ik vond 't trouwens wel op een échte stempel lijken !


Deel 2 moest dus nog beginnen !! Nou, ik lag plat over mijn letterbakkie heen , gierende van de lach.
Daarna werd 't ook gelijk een beetje moeilijker. Een "klipping-pad" maken ? Nooooit van gehoord. Ja, wèl 'n gewoon pad maar dat "klipping"gedoe POEPOE.
Ik maakte zoiets dus altijd gewoon met een BRUSH en dat wat pielen met de dekking enz. Maar afijn zo kon 't dus ook. Weer wat geleerd.
Ook die bos haren gaf nog een probleem. Op de orginele foto heeft dat vrouwke een soort van hoofddoekje om. Tssss. Dat heb ik vervangen door er een ZWART pad van te maken en vervolgens te spreiden in de overvloeimodus. Daarna weer wat bijkleuren met geel en warempel..het lijkt nèt echt hihi.
Als laatste moest ik er tuurlijk nog mijn EIGEN draai aan geven. Ik frutte nog wat met brushes , bracht een kadertje aan dat ik 'n patroonbedekking en wat diepte gaf. Nog een ander achtergrondje en wat bluumkes. En WHALLA. Freub is weer happy :-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel leuk gedaan!

Unknown zei

Een mega knuff..
En helemaal een freubel pagina onmiskenbaar!
Cool gedaan!
xxx Tru..